Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Omcia ze mną od 13 kwietnia 2020 r. Zakupiona po niebezpiecznej kolizji z byłą Omegą przedliftową. Pod maską siedzi 3.0V6 w automacie. Silnik zaczipowany na około 235 koni. Zawieszenie sportowe eibach pro kit -30. Kierownica drewniana poliftowa, spoiler, grill - irmscher. Felgi 18-tki Speedline. Fotele skórzane, grzane przód - tył. Seryjnie nagłośnienie Bose w bardzo dobrym stanie. Wydech kwasowy, bez katów od kolektora po końcowy, zakończony końcówką Irmschera. Początkowy był ekran BID. Jakieś dwa miesiące temu wleciał ekran CID z radiem NCDC 2013. Zmienione oświetlenie zegarów na ledowe. Lampy przednie po regeneracji i malowaniu środków na czarno u Dandiego. W planach na lipiec wygładzenie zderzaka przód, tablica na magnesy neodymowe i przyciemnienie tylnich lamp Gdzieś kolejnym etapem również będzie przyciemnienie szyb. Oczywiście wszelkie kolejne mody udostępniane będą na bieżąco. Pierwsze zdjęcie jest niedługo po kupnie.. drugie zdjęcie jak wygląda dziś 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Różnica w lampach a także do tylnich wrzucone ledowe cofania 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OMEGATOR Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ładnie wygląda. I tablice z Ditroit. Moje okolice. 5
s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2023 Owszem. Może i nawet znasz się z właścicielem skoro Twoje okolice. To również fanatyk Omeg
s_mama_iwy Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2024 36 minut temu, CzasiU napisał(a): Jak to mówią. Ma w sobie to coś Prawda
Jarqo81 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Opublikowano 18 Stycznia 2024 No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę
s_mama_iwy Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2024 2 godziny temu, Jarqo81 napisał(a): No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️
s_mama_iwy Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2024 2 godziny temu, Jarqo81 napisał(a): No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę A z tą bezawaryjnością to już koniec. Zeszły rok to czysta skarbonka. Zobaczymy jak będzie w tym roku. Zdążyłam naprawić poszło coś innego i tak non stop od marca do grudnia. Zobaczymy w tym roku. Zaczynamy od zmiany szyby i sprawdzenia sterownika pompy ABS bo coś tam się zadziało a potem uszczelka na łączeniu silnika i skrzyni bo zaczęła ciec już we wrześniu.. ale póki co oleju nie ubywa jakoś wiele, praktycznie od listopada nie musiałam dolewać... także musimy wybadać sytuację.
Jus-Tinka Opublikowano 18 Stycznia 2024 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Noo nie zapomnę tego powrotu we wrześniu, zrąbało nam plany 1
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 5 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): Noo nie zapomnę tego powrotu we wrześniu, zrąbało nam plany A ta cholera potem przecież oleju nie wzięła jeszcze to co dolaliśmy jeszcze przy Was..
Frytek98 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Opublikowano 19 Stycznia 2024 7 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️ Bosko by było trafić oryginalną używaną, bo niestety niby fioletowy zamiennik z Pilkingtona ma strasznie słabą poświate 1
Jarqo81 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Opublikowano 19 Stycznia 2024 8 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️ Ja też mam pękniętą, górny róg, ile taka szyba kosztuje?
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 56 minut temu, Jarqo81 napisał(a): Ja też mam pękniętą, górny róg, ile taka szyba kosztuje? Podpinam się pod to pytanie. Ja będę wiedzieć za jakiś tydzień.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 Godzinę temu, Frytek98 napisał(a): Bosko by było trafić oryginalną używaną, bo niestety niby fioletowy zamiennik z Pilkingtona ma strasznie słabą poświate No zobaczymy. Bo ja tutaj nie mam Pilkingtona. Ale zastrzel mnie nie pamiętam tej nazwy.
Jarqo81 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Opublikowano 19 Stycznia 2024 W Bytowie oklejają...ale tanie to nie jest. https://www.facebook.com/reel/1046569046580588?s=yWDuG2&fs=e
Frytek98 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb 2
Vision95 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Benso Denso ja kupowałem trochę tańsza ale ori lepsza. 1
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 8 godzin temu, Frytek98 napisał(a): Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb Nie mam czujnika deszczu ale u Łukasza w Astrze Pilkington to wcale nie zamiennik bo ma znacznik GM. Czyli tak jak oryginał.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 20 minut temu, Vision95 napisał(a): Benso Denso ja kupowałem trochę tańsza ale ori lepsza. Ori zawsze będzie lepsza.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 9 godzin temu, Frytek98 napisał(a): Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2024 A ja mam taką. Łukasz znalazł jak kiedy sprawdzał. Transparent 75% tak jak Pilkington
Vision95 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Opublikowano 20 Stycznia 2024 7 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): A ja mam taką. Łukasz znalazł jak kiedy sprawdzał. Transparent 75% tak jak Pilkington O takie coś mam. Czyli już była wymieniana
Tazz Opublikowano 20 Stycznia 2024 Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Ja w 2013 roku jak wymieniałem szybe to płaciłem 950zl z wymianą. Wziąłem wtedy pilkingtona a miałem czujnik deszczu, wyglądała jak orginal Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Tazz
Rekomendowane odpowiedzi