Dandi Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja (edytowane) W dniu 18.05.2024 o 22:19, Vision95 napisał(a): wydech Ci ukradli Wydech jest Ori nawet ładnie schowany i zawinięty do dołu jak fabryka zamontowała tak jest Edytowane 22 Maja przez Dandi 1
Dandi Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja @Vision95 inaczej zwany Mruczek pospolityspecjalnie dla ciebie żebyś widział jak tu jest z tym wydechem ori. Ale spokojnie wleci pakiet ST będzie go widać duplexa 2
Dandi Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca No i cóż lecimy dalej z tematem Amorki tył nowe sprężyny też czas je zmęczył no i koła 18 Ori ST się trafiły okazyjnie po mału zmierzamy do pakietu całego Ori ST ostatnie zdjęcie jak ma być co do koloru czas pokaże 3
Misiek Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ty wracaj do omegi a nie jakiś ford Nie chcę przytaczać słowa @ZwierzU że "jaranie fordem to ......" Bież to na miękko. Co do zderzaka to ładnie to skomponowane 1
Dandi Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 2 godziny temu, Misiek napisał(a): Ty wracaj do omegi a nie jakiś ford Nie chcę przytaczać słowa @ZwierzU że "jaranie fordem to ......" Bież to na miękko. Co do zderzaka to ładnie to skomponowane No ale wiesz ford zawsze taż mi towarzyszył a ten znam go od 10lat i wiem co i jak spalanie dziś wyszło 5.3l na 100km omegi mi się już znudziły i narazie odetchnąć trzeba a fordzik nie ma rudej
Dandi Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca I tak wczoraj trasa dziś trasa pająki wypędzone tak delikatnie było dla przepędzenia pająków oczywiście zapomniałem domknąć szyby VID_20240621_172119.mp4
Dandi Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca I pyk koła wyważone to trzeba było założyć 18 ST 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dandi Opublikowano 4 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Lipca I już przyszły zamówione owiewki szyb przydają się podczas deszczu i nie tylko 4 1
Dandi Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca No i dziś był test owiewek przy 180 nie zgubiona żadna no i później jazda w deszcz super sprawa okna uchylone nie ma przeciągu i nie leje się do środka 2
Dandi Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca Siema krótka przerwa i udało się pozyskać lotkę na tylnia klapę i tu podziękowanie za pomoc w odebraniu dla @Gabrylja zawsze można na niego liczyć Ale teraz udało się blisko od znajomego kupić zderzak przedni od RS cały kompletny więc będzie co robić no i czas poszukiwania zawiasu i progów oraz przeróbka lamp na bileda. received_1132415454505740.mp4 2 1
Dandi Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września (edytowane) Siema dawno nie byłem tu ale coś się robi cały czas Więc tak wielkie dzięki dla @Gabryl za ogarnięcie lotki RS na klapę i odwiedziny mnie Oponki 225 40 18 nowe też wleciały siedzenia pełna el wentylowane grzane Recaro Ori też już są w aucie zostało ogarnąć zderzak progi i zawias wsadzić od ST i wydech przerobić Edytowane 25 Września przez Dandi 2
Dandi Opublikowano 26 Września Autor Opublikowano 26 Września A i zapomniałem dodać kierownicą też namierzona i będzie założona 2
OMEGATOR Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Ładnie / pięknie. A kiedy będzie kolor ? 1
Dandi Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września W dniu 28.09.2024 o 08:19, OMEGATOR napisał(a): Ładnie / pięknie. A kiedy będzie kolor ? Będzie ale oklejony a co do koloru to zobaczysz jaki 1
Rekomendowane odpowiedzi