CzasiU Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Ja myślałem nad tymi EWA Dywanikami co jest na bazie plastra miodu. Są całoroczne i cały ten syf wpada w te rowki, kumpel ma u siebie w Accordzie i z tego co tak widziałem to zdaje egzamin. Niestety do Omegi nie mają, ciekawe czy by zrobili albo ile osób musiałoby być zainteresowanych 1
OMEGATOR Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca W dniu 13.03.2024 o 20:49, Misiek napisał(a): Spinki pasujo ? A pasują. Czemu miały by nie pasować?
Misiek Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): A pasują. Czemu miały by nie pasować? A w dzisiejszych czasach to ciul wie. Jeden projektuje, drugi robi a trzeci sprawdza. Czwarty pilnuje tych trzecich Także różnie to bywa 1
OMEGATOR Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca (edytowane) No to zaraz sezon na cabrio Asterix dostał nowe oponki i ładne 17nasteczki P.s. Tak wiem . Bez gleby się nie obejdzie Edytowane 26 Marca przez OMEGATOR 3
Misiek Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 7 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Bez gleby się nie obejdzie Akurat tutaj ona nie potrzebna. Fajnie wygląda tak jak jest..... 1
OMEGATOR Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca No felga zrobiła dużą robotę. Trochę pojeździmy i raczej pójdzie niżej. Teraz szukamy jakieś większe alu do Tigry.
OMEGATOR Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Dzisiaj Asterka odwiedziła SKP. Można śmigać kolejny rok 1
Misiek Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Dzisiaj Asterka odwiedziła SKP. Można śmigać kolejny rok Bez foto to wiesz Ale grunt, że wszystko OK Z resztą to łopel, musi być OK 1
Misiek Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Szczerze to moje cztery litery w cabrio nigdy nie siedziały, a co dopiero jechały ...... Ładnie się prezentuje
Pejdzel Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W dniu 17.03.2024 o 16:31, CzasiU napisał(a): Ja myślałem nad tymi EWA Dywanikami co jest na bazie plastra miodu. Są całoroczne i cały ten syf wpada w te rowki, kumpel ma u siebie w Accordzie i z tego co tak widziałem to zdaje egzamin. Niestety do Omegi nie mają, ciekawe czy by zrobili albo ile osób musiałoby być zainteresowanych do omegi tez mają. byli wymiarowac u mnie i kombi i sedana. omega wydaje mi sie i ze a i b ma podłoge ułozoną tak samo ruznice zaczynają sie na tunelu środkowym ale moge sie mylić. ale akurat nie max dywaniki a enva czy jak im tam
Pejdzel Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W dniu 7.04.2024 o 13:20, OMEGATOR napisał(a): Oficjalnie sezon na cabrio otwarty wygląda super, co do gleby nie wiem czy 45 profil nie bedzie problemem. na 17 w bertonie kładłem 205.40 i powiem szczerze ze przy et35 jest ciasno nie wiem jakie są te felgi które założyłeś wiec cieżko mi ocenic na zdieciach ale nie wiem ckzy na tej oponie bedziesz mugł zejsc
OMEGATOR Opublikowano 28 Września Autor Opublikowano 28 Września Jak by ktoś pytał to jeszcze jeździ 3
Tazz Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września A cóż ma nie jezdzic jak ma takiego kierownika 1
Vision95 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Generalnie na zlocie teraz byłem, te Astry fajną robotę robią 1
Rekomendowane odpowiedzi