Jvsi Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Czy w domkach są podstawowe elementy AGD jakiś garnek patelnia sztućce talerze
Misiek Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego 18 minut temu, Jvsi napisał(a): Czy w domkach są podstawowe elementy AGD jakiś garnek patelnia sztućce talerze Z tego co wiemy to jest podstawowe wyposażenie, łącznie ze sprzętem
Jus-Tinka Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, CzasiU napisał(a): Czy w pokojach jest na wyposażeniu szczotka? Będziesz latał?
CzasiU Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 8 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Będziesz latał? Będę sprawdzał czy wróci jak ją rzucę xD 2
s_mama_iwy Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego W dniu 9.02.2025 o 21:20, CzasiU napisał(a): Będę sprawdzał czy wróci jak ją rzucę xD Weź, mam tą akcję przed oczami.. 2
Misiek Opublikowano Środa o 20:43 Autor Opublikowano Środa o 20:43 Czy w ośrodku jest cisza nocnaTak. Zgodnie z zaleceniami właściciela obiektu od 22 do 6 rano. Zakaz korzystania z urządzeń, które mają głośność ponad 95 dBWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Jvsi Opublikowano Środa o 21:28 Opublikowano Środa o 21:28 43 minuty temu, Misiek napisał(a): Tak. Zgodnie z zaleceniami właściciela obiektu od 22 do 6 rano. Zakaz korzystania z urządzeń, które mają głośność ponad 95 dB Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Aha no szkoda 1
Jvsi Opublikowano Środa o 21:29 Opublikowano Środa o 21:29 Jakby co to znam taki ośrodek co nie ma ciszy nocnej
Misiek Opublikowano Środa o 21:31 Autor Opublikowano Środa o 21:31 Teraz, Jvsi napisał(a): Jakby co to znam taki ośrodek co nie ma ciszy nocnej Na rozpoczęciu pogadamy
Jvsi Opublikowano Środa o 21:37 Opublikowano Środa o 21:37 6 minut temu, Misiek napisał(a): Na rozpoczęciu pogadamy Oczywiście 1
KrzysztofTM Opublikowano Środa o 21:58 Opublikowano Środa o 21:58 Czy opłatę za deptanie trawy przez gości uiszczamy na miejscu, czy można przelewem?
Misiek Opublikowano Środa o 22:00 Autor Opublikowano Środa o 22:00 Czy opłatę za deptanie trawy przez gości uiszczamy na miejscu, czy można przelewem? Na miejscu. Czyżbyś na zaszczycił swoją wizytą?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
KrzysztofTM Opublikowano Środa o 22:08 Opublikowano Środa o 22:08 No bardzo możliwe, że w sobotę po pracy się wybiorę, bo mam tylko 80km. Dawno się nie widzieliśmy. 1
Misiek Opublikowano Środa o 22:09 Autor Opublikowano Środa o 22:09 No bardzo możliwe, że w sobotę po pracy się wybiorę, bo mam tylko 80km. Dawno się nie widzieliśmy.Trzymam za słowoWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 20 godzin temu, Misiek napisał(a): Tak. Zgodnie z zaleceniami właściciela obiektu od 22 do 6 rano. Zakaz korzystania z urządzeń, które mają głośność ponad 95 dB Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka o 22 do spania
KrzysztofTM Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 5 godzin temu, Vision95 napisał(a): o 22 do spania No no. Ja Was w sobotę poprzykrywam kołderkami o 22-ej i wracam do domu
Rekomendowane odpowiedzi