CzasiU Opublikowano 15 Grudnia 2023 Opublikowano 15 Grudnia 2023 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Przemilczę to. Przy najbliższej okazji - wyjaśnię Ci to Haha a dobra, teraz dopiero ogarnąłem 1
Tazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siema nareszcie Was znalazłem większość mnie zna a Ci co nie znają to jestem Marcin, rocznik '89, mieszkam w SOsnowcu (tak w tym Sosnowcu) , pracuje na wypalarkach laserowych przy nierdzewce. Omegi juz nie mam ale miałem: Mam duzy sentyment do tego auta i lubię o nim czytać. Przed omega była astra F a po omedze dwie zafiry: Diesel: A później było ŁoPeCe: Reszta już nie była Oplami więc o tym będzie w osobnym temacie Witajcie 3
Misiek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siema diable. Cieszę się że zawitałeś u nas :)Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
CzasiU Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siemka, pochwal się co tam ciekawego masz w "Nasz inne pojazdy" 1
Tazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 @CzasiU napewno bede kontynuowal historie z posta powitalnego 3
AdamRS Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witam. Na imię mi Adam. Rocznik 1989. Mieszkam w okolicach Wielunia w Łódzkim. Hobbistycznie zajmuje się m.in. naprawą motocykli, lakiernictwem oraz ogólno pojętą mechaniką pojazdów. Pierwszą omege posiadałem w wieku 18 lat, była to Omega A z sześciocylindrowym 3.0 z pełnym wyposażeniem ściągnięta z Holandii jako nieoznakowany radiowóz. Wtedy jeszcze nie wiedziałem co mam i niestety po krótkim czasie pozbyłem się jej. Aktualnie od kilku lat posiadam Omege B fl 2.6 v6 zakupioną z przegrzanym silnikiem za 1200 zł w której przeprowadziłem remont. Jakiś czas temu dokupiłem drugą Omegę B fl 2.6 od starszego pana z niskim przebiegiem w idealnym stanie blacharskim, ale również z uszkodzonym silnikiem. Aktualnie robię remont silnika 3.2 z małymi ulepszeniami jak narazie, który docelowo wyląduje w drugiej Omedze. Plan ogólnie jest taki aby zrobić z niej fajny projekt. Pozdrawiam. 4
Misiek Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witamy w naszym skromnym gronie. Zapraszamy do założenia tematu swojej omegi w odpowiednim dzialeWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Jus-Tinka Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia O proszę Łódzkie.... może wpadniesz w odwiedzinki na Rozpoczęcie sezonu w marcu ? 1
AdamRS Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Obawiam się że do marca nie zdążę aby jakoś sensownie przygotować Omegę, chyba że nie ma zakazu przyjazdu innymi pojazdami
Misiek Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Obawiam się że do marca nie zdążę aby jakoś sensownie przygotować Omegę, chyba że nie ma zakazu przyjazdu innymi pojazdami Oczywiście że nie ma. Najważniejszą imprezą jest III zlot, który jest w czerwcu. W marcu jest rozpoczęcie.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2
Jvsi Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia W dniu 27.06.2023 o 17:54, Vision95 napisał(a): Może ktoś by chciał się przywitać, powiedzieć coś o sobie , gdzie pracuje czym się zajmuje? Może ja pierwszy. Mam na imię Jakub, mam 27lat. Omegami latam od 2015. Jestem zawodowym kierowcą ciężarówki w Niemczech. Jeżdżę wywrotką. A myślałem ze plandeka
Jvsi Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Skoro kolega @Vision95 zaczął ten temat to pare słów o mnie pochodze z Bydgoszczy jestem elektrykiem pracuje na budowach. Omega jest moim 7 -ym oplem 1 - Kadett 1.4 Pb 2 - Vectra a 1.6 Pb 3 - Corsa b 1.4 Pb 5 - Vectra b 1.8 Pb 6 - Omega BFL 2.2 Pb 7 - Omega BFL 3.2 V6 Pb Były jeszcze inne samochody ale czy to ma znaczenie 3
Rekomendowane odpowiedzi