CzasiU Opublikowano 15 Grudnia 2023 Opublikowano 15 Grudnia 2023 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Przemilczę to. Przy najbliższej okazji - wyjaśnię Ci to Haha a dobra, teraz dopiero ogarnąłem 1
Tazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siema nareszcie Was znalazłem większość mnie zna a Ci co nie znają to jestem Marcin, rocznik '89, mieszkam w SOsnowcu (tak w tym Sosnowcu) , pracuje na wypalarkach laserowych przy nierdzewce. Omegi juz nie mam ale miałem: Mam duzy sentyment do tego auta i lubię o nim czytać. Przed omega była astra F a po omedze dwie zafiry: Diesel: A później było ŁoPeCe: Reszta już nie była Oplami więc o tym będzie w osobnym temacie Witajcie 3
Misiek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siema diable. Cieszę się że zawitałeś u nas :)Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
CzasiU Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Siemka, pochwal się co tam ciekawego masz w "Nasz inne pojazdy" 1
Tazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 @CzasiU napewno bede kontynuowal historie z posta powitalnego 3
Rekomendowane odpowiedzi