Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 27 minut temu, Tazz napisał(a): Toż to nowe auto Lepiej takie ładne z fabryki nie wyjeżdżają 1 1
Jus-Tinka Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Przyszedł wzmacniacz antenowy. @Misiek zamontował. Mam nadzieję, że sygnał będzie lepszy i nie będzie go gubiło 1
Misiek Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Bedziemy testować. Trasa za zlot zweryfikujeWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja na trasie zawsze giną fale bo zmienia się województwa i inne fale się pojawiąją.. RMF FM i ZET ma chyba jedne na całą Polske
Jus-Tinka Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca Strzała dostała numer zlotowy. Jest "pełnoletnia" Zostało jeszcze kilka drobiazgów do ogarnięcia przed zlotem np ułamana klamka : O głośnik Bose bo awaria: 3
Jus-Tinka Opublikowano 9 Czerwca Autor Opublikowano 9 Czerwca Jestem. No to po kolei. Zderzak tylny przygotowany do malowania Klamka wymieniona. Póki co awaryjna bo bez oczka na klucz: No i najważniejsze Wyjazd na OWLA 11 - spontan z którego ja i @Misiek jesteśmy zadowoleni. Dane po trasie: Miał być wypad parogodzinny a wyszedł jednodniowy. Warto było się spotkać poznać stare jak i nowe twarze. Było super. Kilka fotek: Więcej zdjęć w odpowiednim forum: Niebawem zaczyna się nasza impreza. Znowu się widzimy.... nie mogę się doczekać. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jus-Tinka Opublikowano Niedziela o 19:40 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 19:40 Daaaaawnoooo mnie tu nie było. Czas na aktualizację. Tylko od czego tu zacząć bo trochę się działo. Najpierw przygotowanie do zlotu i działania przy omedze. Na szybko zrobiona klamka, owiewki na szyby i brewki na lampy, które też na szybko były wypolerowane przez @Misiek Wyjazd na III zlot i spotkanie z @Vision95 @Moniczka @Jvsi @Matin02 i Tatiana: Już na miejscu: Chciałabym podziękować wszystkim uczestnikom zlotu za obecność. Frekwencja mile nas zaskoczyła. Do następnego Fotorelacja jest dostępna tutaj: I tak powrót do domu teraz czekać do następnego spotkania. Spalanie nawet nawet Kolejną rzeczą jest to na co czekałam od dawna. Mianowicie zderak irka pod duplex i wydech Tutaj jeszcze raz podziękowania dla @danio i @OMEGATOR W międzyczasie było trzeba wydech naprawić; Teraz właściwy temat: Najpierw demontaż zderzaka i ori haka: Przygotowanie na stole elementów: Na zlocie wpadły spinki do zderzaka od @Frytek98 Montaż: Efekt końcowy - dla mnie wooow: 5
Marros Opublikowano Niedziela o 19:58 Opublikowano Niedziela o 19:58 To i ja mogę coś napisać od siebie po zlocie Auto piękne w pięknym kolorze, bardzo ale to bardzo mi się podoba OB FL w pakiecie Irmiego dodatkowo ten kolor A właściciele Dwoje Pozytywnych Kozaków z Pomorza Dziękuję, to mówiłem ja 2 2
Vision95 Opublikowano Niedziela o 20:34 Opublikowano Niedziela o 20:34 35 minut temu, Marros napisał(a): To i ja mogę coś napisać od siebie po zlocie Auto piękne w pięknym kolorze, bardzo ale to bardzo mi się podoba OB FL w pakiecie Irmiego dodatkowo ten kolor A właściciele Dwoje Pozytywnych Kozaków z Pomorza Dziękuję, to mówiłem ja Wystarczy xD 1
OMEGATOR Opublikowano Poniedziałek o 18:39 Opublikowano Poniedziałek o 18:39 (edytowane) No i pięknie. Nie ma za co . Do usług Tyle lezało że już miałem do swojej montować Edytowane Poniedziałek o 18:40 przez OMEGATOR
Misiek Opublikowano Poniedziałek o 20:45 Opublikowano Poniedziałek o 20:45 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Tyle lezało że już miałem do swojej montować Jakby zrobił malutką rzeźbę to kto wie
OMEGATOR Opublikowano Wtorek o 18:17 Opublikowano Wtorek o 18:17 21 godzin temu, Misiek napisał(a): Jakby zrobił malutką rzeźbę to kto wie A Ty Misio myślisz że mając okazję nie było pasowane ?
Misiek Opublikowano Wtorek o 20:02 Opublikowano Wtorek o 20:02 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): A Ty Misio myślisz że mając okazję nie było pasowane ? Wierzę ale bez foto się nie liczy lub coś w tym stylu
Jus-Tinka Opublikowano Środa o 19:54 Autor Opublikowano Środa o 19:54 Kolejnym naszym eventem był wyjazd na I Zlot Poczuj Klasyka w Łowiczu. Omegi miały wyznaczone swoje miejsce: Więcej zdjęć w galerii: 3
OMEGATOR Opublikowano Środa o 20:29 Opublikowano Środa o 20:29 W dniu 15.07.2025 o 22:02, Misiek napisał(a): Wierzę ale bez foto się nie liczy lub coś w tym stylu Foto nie ma i nie będzie Progi są za krótkie a zderzak za szeroki . Oczywiście dało by się to przerobić ale po co ? Ori to Ori. 1
Rekomendowane odpowiedzi