Dolot Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja 13 godzin temu, Vision95 napisał(a): Widziałem na żywo, teraz będzie o czym pogadać bo też kupiłem v6 haha. Mam nadzieję że do zobaczenia w tym roku gdzieś na evenvie. Jakbyś gdzieś jechał to opisuj może się wpadnie. Też już zboczony jesteś jak uda się złożyć rozrząd to na owle wpadnę, a dalej to nigdzie się nie wybieram 1
Marros Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Dobrze pomodzone pod maską Masz jakieś filmiki, jak przyspiesza i jak brzmi wydech? Chętnie bym zobaczył
Dolot Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja Przyspieszeń nigdy nie nagrywałem Brzmienie już częściej VID_20250609_171205.mp4 VID_20250828_224205.mp4 VID20240921191033.mp4 1
Dolot Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja 17 godzin temu, Vision95 napisał(a): Dawaj na nasz zlot, jeszcze są miejsce Brak instalacji LPG i rozpoczęcie budowy domu zmusza mnie do odmowy niestety 1
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 5 godzin temu, Dolot napisał(a): Brak instalacji LPG i rozpoczęcie budowy domu zmusza mnie do odmowy niestety szkoda, ale na rozpoczęcie będzie dużo bliżej to mam nadzieje, że zawitasz
Dolot Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja W dniu 14.05.2026 o 22:07, Vision95 napisał(a): szkoda, ale na rozpoczęcie będzie dużo bliżej to mam nadzieje, że zawitasz Kiedy co i jak?
Misiek Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 19 minut temu, Dolot napisał(a): Kiedy co i jak? Szukamy miejscówki. Termin to raczej marzec. Jak będziemy wiedzieć co i jak - damy znać 1
Dolot Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Siemano Nie wiem co było konieczne, a co nie bo trochę czasu minęło, ale wszystko sprowadzało się jak zawsze do jednego Musiałem wymienić termostat czyli najlepiej zdjąć rozrząd i wszystko dookoła. Jak zdjąłem pierwszą osłonę dowiedziałem się czemu kiedyś wyrwało mi czujnik położenia wałka. Jednej śrubki od metalowej osłony nie było, a drugą kółko rozrządu wycierało i wyginało, bo się poluzowały... Przy okazji tego pozbyłem się w końcu reduktora od gazu, a pompkę wody przerzuciłem gdzie indziej żeby było przestronniej na podłużnicy od strony pasażera Jako że rozrząd był rozpięty, a fanty leżały już od bardzo dawna wrzuciłem regulowane kółka rozrządu. Oczywiście wszystko w moim kolorze Na rozrządzie przejechane ok 7k, ale musiałem i tak kupić nowy, bo nie mogłem ustawić napinaczy... Taka teraz jakość nowych i drogich części... Wszystko złożone do kupy w piątek wieczorem, a sobota rano na Owle stabilnie No i tak wygląda spięta całość do kupy 2
Misiek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak zawsze profesja ... PozdroWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi