OMEGATOR Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego Jeszcze żyje. Zimuje. Ostatnio że trzy tygodnie temu jeździła. Jutro sobota to może się odpali na trochę
OMEGATOR Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego W dniu 16.02.2024 o 20:07, Misiek napisał(a): Żeby się nie zastała Spoko. Co jakiś czas odpalana i rozruszana
OMEGATOR Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Kolejna Omega.........do kolekcji. 3
OMEGATOR Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Używana przez kierowcę Misiek znaczy się Niedźwiedź 1
OMEGATOR Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja (edytowane) Opelove Edytowane 12 Maja przez OMEGATOR 4
Misiek Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Muszę się przyevbać. Powinieneś je ładnie do foto ustawić 1
OMEGATOR Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja Godzinę temu, Misiek napisał(a): Muszę się przyevbać. Powinieneś je ładnie do foto ustawić To było na szybko bo trawę kosiłem i musiałem przestawić. Następnym razem ustawie rowniotko i cykne foto
Vision95 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja ładnie ładnie, odpalane, jeżdżone. Dbane.. Coś z tego będzie:) Dziadku 1
Misiek Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 15 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): To było na szybko bo trawę kosiłem i musiałem przestawić. Następnym razem ustawie rowniotko i cykne foto Będę z miarką i poziomicą ustawiał 1
OMEGATOR Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca No to ostatnio wyjechali my obadać co tam słychać na Rajdzie Koguta. 4
OMEGATOR Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) No i Niedźwiedź dziś przypomniał stare dobre czasy Edytowane 6 Czerwca przez OMEGATOR 4
KrzysztofTM Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Dobrze pamiętam? To z ostatniego zlotu OE na Wawrzkowiźnie? A tak przy okazji też mam od jakiegoś czasu OA, idealnie taką samą jaka była moja... Edytowane 6 Czerwca przez KrzysztofTM 3
Misiek Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @KrzysztofTM Tak. Zdjęcia z Wawrzkowizny. Po Wawrzkowiźnie (5 zlot) była Polanka (6 zlot) Z kolei ostatni VII zlot pod logiem OE był w Jabłonowcu w OW "Tęcza" w 2022 Niżej wspólne foto z ostatniego zlotu OE. 1
KrzysztofTM Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @Misiekwiem, wiem, że były jeszcze kolejne zloty. Nie sprecyzowałem, chodziło mi o to, że to był ostatni zlot w tamtym miejscu, przy okazji dość mocno sentymentalnym dla mojej Basi . No i ostatni zlot i miejsce, gdzie się z Wami widziałem. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OMEGATOR Opublikowano 4 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Lipca No to Omegatorek zrobił ostatnio 1600 km bez niespodzianek. Zawiózł nasze dupska na urlop. Przy okazji spotkanie z @Moniczka i @Vision95. Do tego spotkanie u Syna @Miszcz M57. I po powrocie jeszcze odwiedziliśmy Muzeum Vena w Oławie. Na dzień dzisiejszy znowu Omcia odpoczywa 7
pszczelaszkov Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Coś zbyt bezawaryjna, czas na silnik od saab'a. 1
OMEGATOR Opublikowano 5 Lipca Autor Opublikowano 5 Lipca 16 godzin temu, pszczelaszkov napisał(a): Coś zbyt bezawaryjna, czas na silnik od saab'a. Ale ten się nie chce zepsuć 1
OMEGATOR Opublikowano 11 Sierpnia Autor Opublikowano 11 Sierpnia No to kolejny raz przepalamy Omege. Pozdro z wybrzeża bałtyckiego. 3
Rekomendowane odpowiedzi