KrzysztofTM Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia No w sumie z dwóch robót. Jedna to montaż ori radia do schowka, druga to polerka lamp przednich. 2
Misiek Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Bardzo dobra robotaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Vision95 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia A gala do sterowania radia przerobiona na manetkę czy gdzieś przeniosłeś ?
Misiek Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia A gala do sterowania radia przerobiona na manetkę czy gdzieś przeniosłeś ? Nie musi być. Z kierownicy sterowanie jest. Poza tym pokrętło jest 5 pinowe ciężko by było z manetki to ogarnąćWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
KrzysztofTM Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) 21 godzin temu, Tazz napisał(a): Oj lampom to już się dawno należało Dokładnie, ale wiecznie nie było na to czasu. Co ciekawe dwa lata temu je polerowałem,ale nie przypilnowałem na czas powłoki uv, więc było poprawiane. Do tego wrzuciłem nowe, lepsze żarniki i widać sporą różnicę Edytowane 23 Kwietnia przez KrzysztofTM
KrzysztofTM Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia 12 godzin temu, Misiek napisał(a): Nie musi być. Z kierownicy sterowanie jest. Poza tym pokrętło jest 5 pinowe ciężko by było z manetki to ogarnąć Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Do tego trzeba by było też skitrać panel, bo impulsator (gałka) z konwerterem jest w panelu. Ewentualnie wyprowadzać gałkę z głównej płyty. Co ciekawe co któreś przekręcenie zapłonu nie odpala tego ori radia, albo samo się uruchamia pozniej, albo po kolejnych przekręceniach 1
KrzysztofTM Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Dziś wpadły takie dwie pierdółki, w niedziele znowu będzie dłubane. 2
Misiek Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 22.04.2025 o 22:41, KrzysztofTM napisał(a): No w sumie z dwóch robót. Jedna to montaż ori radia do schowka, druga to polerka lamp przednich. Taka fotorelacja to ja rozumiem ... 1
KrzysztofTM Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia Dziś wymieniłem uszczelkę pod anteną... Niestety nowa uszczelka jest około pół cm krótsza i dość twarda. Ciężko było naciągnąć. Dobrze, że wziąłem dwie, bo jedna pękła. Na razie tak musi zostać, żeby się nie lało, a w tak zwanym międzyczasie poszukam innej pasującej idealnie. 1
OMEGATOR Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Następnym razem wrzuć na trochę do wrzątku to stanie się bardziej elastyczna i będzie można trochę rozciągnąć. 1
KrzysztofTM Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia 6 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Następnym razem wrzuć na trochę do wrzątku to stanie się bardziej elastyczna i będzie można trochę rozciągnąć. Racja, w sumie o tym nie pomyślałem, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi