Wąski Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 (edytowane) Witam czy te sprężyny podejdą do omegi 2.2 benzyna bez gazu 2000r? Kupuję używane i wiem że były w 2.5v6 Edytowane 22 Października 2023 przez Wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 pasować bedą ale weź poprawkę na mase która rozkłada się na oś. 22.22 jest lekkie wiec --35 będzie jak -20 a dodatkowo może się okazać ze zrobi ci się od razu twardsze zawieszenie bo nie są przygotowane pod np 600kg tylko 900 coś, i zakres pracy amortyzatora nie przez to skróci. ale założyć się da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Tak jak kolega wyżej napisał. Z V6 są inne niż z R4 ze względu na wagę pojazdu z przodu. Ja u siebie mam Eybach ale pod V6. Ja bym ci proponował brać ale pod Twoją wersję silnikową...... Przynajmniej ja bym tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Akurat w tych h&r nie ma wersji silnikowej do wyboru są tylko takie jakie wysłałem na zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 1 godzinę temu, Wąski napisał(a): Akurat w tych h&r nie ma wersji silnikowej do wyboru są tylko takie jakie wysłałem na zdj A to nie widziałem. W sumie szkoda. Z tego co słyszałem odnośnie H&R, to dobra firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Tylko taki wybór jest a te pierwsze i tak pisze że wycofane a różnią się że te u góry mają kilka kg mniejszy nacisk na os chyba 5 kg nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Sprężyny przyszły pasują mimo że -35 mm siadło fajnie mi może siadło z 10mm może trochę więcej ponieważ orginalne sprężyny miałem pęknięte dosyć dużo i te co kupiłem były wyższe od tych pękniętychI myślałem że się podniesie zamiast opuści ale wszystko jest git Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi