chrosciu00 Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego 22 minuty temu, Misiek napisał(a): Widzę lejce do ładowania coraz dłuższe robio Komu zabrakło prundu ? I ostatnie pytanie. Jaka lotka jest na tej padlinie na drugim planie w stodole ? I czy jest na sell ? Prąd był potrzebny żeby fotele Wyjąć a na tamtej jest steinmetz 3 częściowy z 3 stopem moge dprzedac z cala omega 25 tys i sie dogadamy 1
Misiek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, chrosciu00 napisał(a): omega 25 tys i sie dogadamy 1
Frytek98 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Aż się łezka kręci bo mój sedan dostał podobny strzał tylko w narożnik od kierowcy.. Super, że udało się ją doprowadzić do ładu. Jak coś mam przedni prawy błotnik w Z157 1
Misiek Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 20 godzin temu, chrosciu00 napisał(a): Prąd był potrzebny żeby fotele Wyjąć Ale jak?
Pejdzel Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca W dniu 28.02.2024 o 17:42, Misiek napisał(a): Ale jak? @Misiek w czarnej prądu nie było całkiem a są elektrycznie sterowane to żeby się dostać do śrub fotela trzeba podać prąd żeby je przesunąć. wiec najłatwiej było podpiąć kable rozruchowe
Misiek Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca A teraz to kumam. Nie wiedziałem że są fotele z pamięciąWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
chrosciu00 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 18 godzin temu, Misiek napisał(a): Puk puk. Dzieję się tu co ? Cisza srebrna nie będzie inwestowana dalej ale w sobotę pojawi się mała zabawka też w dti @Pejdzel potwierdzi że warto czekać jak narazie co to bedzie to moj maly sekret Edytowane 8 Kwietnia przez chrosciu00
Misiek Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 godziny temu, chrosciu00 napisał(a): to bedzie to moj maly sekret Na tym forum sekretów nie ma Czekam
Pejdzel Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Na tym forum sekretów nie ma Czekam Bardziej kwestia nie zapeszania. Szkoda się nakręcać jak miało by coś nie pójść Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pejdzel Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca W dniu 9.05.2024 o 21:30, Vision95 napisał(a): No i poszło Musiało, ale niektórzy znają historię. @chrosciu00 jak będzie papier to pewnie chętnie się podzieli szczegółami. jak dobrze pójdzie w te sobotę będą już pierwsze zdjęcia i informacje dla forum.
Pejdzel Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca @Misiek proszę o zamkniecie tematu Omega zmieniła właściciela będzie pojawiać się na nietypowym ale juz nie pod nogami @chrosciu00 1
Rekomendowane odpowiedzi