Wąski Opublikowano Wtorek o 16:52 Autor Opublikowano Wtorek o 16:52 Był pierwszy wyjazd na świat omega to odrazu wleciała kierownica Irka 3
Misiek Opublikowano Wtorek o 17:06 Opublikowano Wtorek o 17:06 Pięknie. Widzę że będą dodatkowe zegary na słupsku montowane. Tak patrzę że masz polifta ale zegary z przedlifta
Wąski Opublikowano Środa o 05:38 Autor Opublikowano Środa o 05:38 12 godzin temu, Misiek napisał(a): Pięknie. Widzę że będą dodatkowe zegary na słupsku montowane. Tak patrzę że masz polifta ale zegary z przedlifta Tak gdzieś wcześniej pisałem że była zmiana
Vision95 Opublikowano Środa o 10:00 Opublikowano Środa o 10:00 Pięknie. Na zlocie ocenimy co żeś tam nagrzebal
CzasiU Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Panel climatronica ogarnij bo przy takim ładnym środku będzie raził po oczach
Wąski Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, CzasiU napisał(a): Panel climatronica ogarnij bo przy takim ładnym środku będzie raził po oczach Wiem wiem planuje zacząć zabawę z klimatronikiem panelami szyb itd odrazu zmiana koloru podświetlenia i na nowo malowanie wszystkich Elementów
Rekomendowane odpowiedzi