Wąski Opublikowano 10 Marca Autor Opublikowano 10 Marca Był pierwszy wyjazd na świat omega to odrazu wleciała kierownica Irka 3
Misiek Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Pięknie. Widzę że będą dodatkowe zegary na słupsku montowane. Tak patrzę że masz polifta ale zegary z przedlifta
Wąski Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca 12 godzin temu, Misiek napisał(a): Pięknie. Widzę że będą dodatkowe zegary na słupsku montowane. Tak patrzę że masz polifta ale zegary z przedlifta Tak gdzieś wcześniej pisałem że była zmiana
Vision95 Opublikowano Środa o 10:00 Opublikowano Środa o 10:00 Pięknie. Na zlocie ocenimy co żeś tam nagrzebal
CzasiU Opublikowano Sobota o 12:06 Opublikowano Sobota o 12:06 Panel climatronica ogarnij bo przy takim ładnym środku będzie raził po oczach
Wąski Opublikowano Sobota o 15:41 Autor Opublikowano Sobota o 15:41 3 godziny temu, CzasiU napisał(a): Panel climatronica ogarnij bo przy takim ładnym środku będzie raził po oczach Wiem wiem planuje zacząć zabawę z klimatronikiem panelami szyb itd odrazu zmiana koloru podświetlenia i na nowo malowanie wszystkich Elementów
CzasiU Opublikowano Sobota o 22:28 Opublikowano Sobota o 22:28 6 godzin temu, Wąski napisał(a): Wiem wiem planuje zacząć zabawę z klimatronikiem panelami szyb itd odrazu zmiana koloru podświetlenia i na nowo malowanie wszystkich Elementów Jak chcesz zmieniać podświetlenie to musisz mieć dobra lutownice, najlepiej kolbową i pensete. Będziesz lutował małe ledy smd, ogólnie przewalony temat…
Misiek Opublikowano Niedziela o 00:21 Opublikowano Niedziela o 00:21 Jest trochę zabawyWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
CzasiU Opublikowano Niedziela o 06:25 Opublikowano Niedziela o 06:25 Ja się trochę bawiłem w to ale nie miałem dobrego sprzętu i średnio mi to szło, fertnęło mi się kupić już zrobione
Wąski Opublikowano Niedziela o 07:48 Autor Opublikowano Niedziela o 07:48 9 godzin temu, CzasiU napisał(a): Jak chcesz zmieniać podświetlenie to musisz mieć dobra lutownice, najlepiej kolbową i pensete. Będziesz lutował małe ledy smd, ogólnie przewalony temat… Wiem orientowałem się w temacie jedyne co muszę sobie przygotować to zasilacz warsztatowy żebym mógł podłączyć klimatronik na stole i inne rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi