Jus-Tinka Opublikowano 29 Września 2024 Opublikowano 29 Września 2024 Elo... Produktywnie Trochę stolarstwa i malarstwa 1
Vision95 Opublikowano 29 Września 2024 Opublikowano 29 Września 2024 Ja wróciłem z Car fest, nawet zdjęć nie narobiłem. Zimno, wieje raz słońce raz deszcz a szkoda gadać Piwko i odpoczynek jutro do roboty zaś na 6... 1
Misiek Opublikowano 3 Października 2024 Autor Opublikowano 3 Października 2024 Za dwa tygodnie się widzimy obrzydliwcy
Vision95 Opublikowano 6 Października 2024 Opublikowano 6 Października 2024 Ale jeszcze Omegę muszę doprowadzić do ładu
Jus-Tinka Opublikowano 7 Października 2024 Opublikowano 7 Października 2024 W dniu 6.10.2024 o 06:03, Vision95 napisał(a): Ale jeszcze Omegę muszę doprowadzić do ładu Dwie jadą?
OMEGATOR Opublikowano 8 Października 2024 Opublikowano 8 Października 2024 W dniu 7.10.2024 o 10:49, Vision95 napisał(a): Nie no jedna gdzie dwie Jedna zawsze w naprawie bo Kubuś coś śpi.....i
Vision95 Opublikowano 9 Października 2024 Opublikowano 9 Października 2024 7 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Jedna zawsze w naprawie bo Kubuś coś śpi.....i Się coś działa to się sp******i, a nie w krzakach tylko żeby stała 1
Misiek Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Opublikowano 5 Listopada 2024 Z racji że już jest temat III Zlotu, spam kontynuujemy klikając na link poniżej 1
Misiek Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca No jadzim dalej z tematem. Po zlocie, wszystko wraca powoli do normy w oczekiwaniu na dalsze informacje. Ale najpierw jeszcze przed nami Zakończenie Sezonu 2025 https://opelomegateam.pl/forum/236-zakończenie-sezonu-2025/
Vision95 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca No wszyscy się nie mogli doczekać a tu już po zlocie i myśleć trzeba o następnym
Misiek Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 43 minuty temu, Vision95 napisał(a): No wszyscy się nie mogli doczekać a tu już po zlocie i myśleć trzeba o następnym Niebawem .... ale najpierw zakończenie i rozpoczęcie sezonu w przyszłym roku 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marros Opublikowano 23 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Czerwca To po zlocie pora na parę gorzkich słów ode mnie... Chciałbym bardzo, ale to bardzo... Podziękować wszystkim, za wspaniały dzień, we wspaniałym klimacie i wspaniałej atmosferze @Jus-Tinka, @Skroba, @Misiek i inne osoby, które Wam pomagały, dziękuję za świetnie z organizowany zlot i miłe przyjęcie takiego świeżaka jak ja, za miłe rozmowy mimo tego, że mieliście dużo na głowie i byliście mocno zalatani @Vision95 Dzięki za rozmowy, wygłupy, reflektory i wiele wiele innych rzeczy @Frytek98 i @Kartofelka, Fajnie było Was poznać, wspólnie porozmawiać powymieniać spostrzeżenia na różne tematy te motoryzacyjne i nie tylko. Sorry jeśli byłem zbyt namolny @Pejdzel, za rozmowy na temat V6, wydechów, innych marek i modeli, oraz za dokształcenie mnie w niektórych tematach o chociażby Omegowym V6. @KrzysztofTM, @muminek, za wzięcie mnie do drużyny w konkursie wiedzy, oraz fajne rozmowy na różne tematy. A także wszystkim innym, których nie wymieniłem z nicków, wybaczcie mi to, ale Wam również Bardzo, ale to Bardzo Dziękuję za wszystko i do Następnego Jedyną uwagę mam tylko do siebie... Kurła jeden dzień to zdecydowanie za mało czasu na taki zlot i w takim towarzystwie... 4 2
Vision95 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 5 minut temu, Marros napisał(a): Jedyną uwagę mam tylko do siebie... Kurła jeden dzień to zdecydowanie za mało czasu na taki zlot i w takim towarzystwie... Jak się mówi to się słucha, lekcja na przyszły rok, miło poznać i mam nadzieję że widzimy się jeszcze minimum za rok 2
Marros Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Na 100%, a jak nie to za reflektory licz cena rynkowa + 200% jak mówiłeś 2
KrzysztofTM Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca To był mój pierwszy zlot w OOT i w ogóle pierwszy który byłem nie z doskoku, tylko od deski do deski. I już wiem, że jak na razie najlepszy. Fajna miejscówka, mega zakręcona ekipa, duża frekwencja, piękne furki. Będzie co wspominać. Dziękuje Wam wszystkim za towarzystwo, za rozmowy, za pomoc. Zarządowi gratuluje pomysłów, sił i cierpliwości. Umęczyliście się bardzo, ale było warto. Do zobaczenia! 2 1
Rekomendowane odpowiedzi