Jus-Tinka Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Elo... Produktywnie Trochę stolarstwa i malarstwa 1
Vision95 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Ja wróciłem z Car fest, nawet zdjęć nie narobiłem. Zimno, wieje raz słońce raz deszcz a szkoda gadać Piwko i odpoczynek jutro do roboty zaś na 6... 1
Misiek Opublikowano 3 Października Autor Opublikowano 3 Października Za dwa tygodnie się widzimy obrzydliwcy
Vision95 Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października Ale jeszcze Omegę muszę doprowadzić do ładu
Jus-Tinka Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października W dniu 6.10.2024 o 06:03, Vision95 napisał(a): Ale jeszcze Omegę muszę doprowadzić do ładu Dwie jadą?
OMEGATOR Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października W dniu 7.10.2024 o 10:49, Vision95 napisał(a): Nie no jedna gdzie dwie Jedna zawsze w naprawie bo Kubuś coś śpi.....i
Vision95 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 7 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Jedna zawsze w naprawie bo Kubuś coś śpi.....i Się coś działa to się sp******i, a nie w krzakach tylko żeby stała 1
Misiek Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada Z racji że już jest temat III Zlotu, spam kontynuujemy klikając na link poniżej 1
Rekomendowane odpowiedzi