Gabryl Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia No dobra robaczki moje. Mój prawy środkowy tłumik umarł. Zapchał przelot oberwanym wkładem. To samo tyczy sié tłumika końcowego. Jak myślicie, kupić ori używkę, ryżopochodne z alledrogo, czy coś innego? Pacjent 3.2 V6 Oczywiście katy mają zostać na miejscu i pełnić swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia No dobra robaczki moje. Mój prawy środkowy tłumik umarł. Zapchał przelot oberwanym wkładem. To samo tyczy sié tłumika końcowego. Jak myślicie, kupić ori używkę, ryżopochodne z alledrogo, czy coś innego? Pacjent 3.2 V6 Oczywiście katy mają zostać na miejscu i pełnić swoją funkcję Zamów master of sound albo ta technik cat back Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 18.04.2024 o 00:15, Gabryl napisał(a): No dobra robaczki moje. Mój prawy środkowy tłumik umarł. Zapchał przelot oberwanym wkładem. To samo tyczy sié tłumika końcowego. Jak myślicie, kupić ori używkę, ryżopochodne z alledrogo, czy coś innego? Pacjent 3.2 V6 Oczywiście katy mają zostać na miejscu i pełnić swoją funkcję No cóż katalizatory zostawić może na miejscu a zbudować od nowa od środka do końca coś basowego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) https://www.ebay.de/itm/334041073816?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5338588705&toolid=20006&customid=EB212734897&amdata=enc%3A14n-iuiawRpWSIb7nbIv9GA69&_trkparms=ispr%3D1 Czy ktoś z was zna lub kojarzy tą firmę? I do ilu można zapłacić za używkę tak aby nie przepłacić? Warto w to iść? Układ kilkuletni, stan określany na bdb. Niestety jest już zdjęty z auta i nie można posłuchać, więc trochę w ciemno trzeba by brać. Edytowane 29 Kwietnia przez Gabryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia @Pejdzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia @Misiekpoka mu co ty masz za wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 23 godziny temu, Vision95 napisał(a): @Misiekpoka mu co ty masz za wydech Nic specjalnego. Ino nie ma czasu kiedy to włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frytek98 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja W dniu 29.04.2024 o 23:36, Gabryl napisał(a): https://www.ebay.de/itm/334041073816?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5338588705&toolid=20006&customid=EB212734897&amdata=enc%3A14n-iuiawRpWSIb7nbIv9GA69&_trkparms=ispr%3D1 Czy ktoś z was zna lub kojarzy tą firmę? I do ilu można zapłacić za używkę tak aby nie przepłacić? Warto w to iść? Układ kilkuletni, stan określany na bdb. Niestety jest już zdjęty z auta i nie można posłuchać, więc trochę w ciemno trzeba by brać. U siebie w 3.2 posiadam cały wydech z Friedrisch Motorsport. Dźwięk petarda, polecam z czystym sumieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja U siebie w 3.2 posiadam cały wydech z Friedrisch Motorsport. Dźwięk petarda, polecam z czystym sumieniem. Jak cenowo panie ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frytek98 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja W dniu 2.05.2024 o 08:21, Misiek napisał(a): Jak cenowo panie ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Nowy od 1200 euro w górę. Używki różnie, czasem ludzie nie wiedzą co mają. U mnie akurat był dokładany zaraz po wyjeździe z salonu bo jeszcze kwity mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja W dniu 2.05.2024 o 08:20, Frytek98 napisał(a): U siebie w 3.2 posiadam cały wydech z Friedrisch Motorsport. Dźwięk petarda, polecam z czystym sumieniem. A masz może jakieś nagranie z dźwiękiem jak to gada? Zależy mi aby ludzie nie mylili dźwięku mojego auta z jakimiś gruzami typu E39. Zależy mi na kulturalnym podkreśleniu pracy V6. W Omegach nie jest to tak proste jak w autach o typowym kącie między cylindrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja W dniu 1.05.2024 o 11:20, Misiek napisał(a): Nic specjalnego. Ino nie ma czasu kiedy to włożyć Ta wrodzona skromność @Misiek Taki dupleksik to wcalenie nic takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Eeeeeeeeeee taamm To ma dymić jak Miauczek z "Nic śmiesznego" Szczerze to taką wizję miałem ale sknociłem ją w jednym miejscu. Nie chce mi się już tego poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi