Vision95 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia 16 godzin temu, CzasiU napisał(a): Wolałbym coś podziałać przy aucie ale nie ma czasu, ani miejsca No od czegoś trzeba zacząć. Ja od nowego roku startuje dopiero z przygotowaniami, a wiosna to już tak konkretnie
CzasiU Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia U ciebie to tam kosmetyka tylko zostaje Mnie czeka kompletna blacharka, targanie silnika etc. Nie wiem kiedy ja to wszystko zrobię
Misiek Opublikowano 2 Grudnia Autor Opublikowano 2 Grudnia U ciebie to tam kosmetyka tylko zostaje Mnie czeka kompletna blacharka, targanie silnika etc. Nie wiem kiedy ja to wszystko zrobię To tak jak u mnieWysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka 1
CzasiU Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia 6 godzin temu, Misiek napisał(a): To tak jak u mnie Wysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka A najgorsze że u nas w obu przypadkach nie ma gdzie tego robić 1
CzasiU Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia No u mnie coś tam działałem w tym kierunku ale odkąd rozwaliłem nogę to stoję w miejscu. Raczej do końca roku to się nie wyrobie
Vision95 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Przepalony gruzek, jeszcze dyszy może dożyje wiosny
CzasiU Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 12 godzin temu, Misiek napisał(a): Weźcie się za robotę O wypraszam sobie, ja cały rok zapierniczam to mi się należy trochę odpoczynku
Rekomendowane odpowiedzi