Jvsi Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Tak dla przypomnienia o kolejnej fajnej imprezie oplowskiej . Kto sie tam wybiera z kim sie zobacze ? I to juz kolejna 4 dniowa impreza 2
Jvsi Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu @Vision95 @Jus-Tinka @CzasiU @Pitsons1 @Pejdzel @OMEGATOR @Cars Grudusk @Żaba @ZwierzU @Tinusia
Jvsi Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 27 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Do kiedy zgłoszenia? jeszcze nie oni zawsze robia to prawie na ostania chwile
Jvsi Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Vision95 napisał(a): No ty myślę że zawitam ale nas całość ?
CzasiU Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja raczej się nie nastawiam mam Osake i Japfest w lipcu...
Misiek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Jvsi napisał(a): @Vision95 @Jus-Tinka @CzasiU @Pitsons1 @Pejdzel @OMEGATOR @Cars Grudusk @Żaba @ZwierzU @Tinusia Ale żeby na tej liście nie było tak ważnej persony jak ja
CzasiU Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Godzinę temu, Misiek napisał(a): Ale żeby na tej liście nie było tak ważnej persony jak ja Hahaha, żeby być na liście to trzeba sobie zasłużyć
Rekomendowane odpowiedzi