Jvsi Opublikowano wczoraj o 18:07 Opublikowano wczoraj o 18:07 Tak dla przypomnienia o kolejnej fajnej imprezie oplowskiej . Kto sie tam wybiera z kim sie zobacze ? I to juz kolejna 4 dniowa impreza 2
Jvsi Opublikowano wczoraj o 18:11 Autor Opublikowano wczoraj o 18:11 @Vision95 @Jus-Tinka @CzasiU @Pitsons1 @Pejdzel @OMEGATOR @Cars Grudusk @Żaba @ZwierzU @Tinusia
Jvsi Opublikowano wczoraj o 19:24 Autor Opublikowano wczoraj o 19:24 27 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Do kiedy zgłoszenia? jeszcze nie oni zawsze robia to prawie na ostania chwile 1
Jvsi Opublikowano wczoraj o 19:24 Autor Opublikowano wczoraj o 19:24 5 minut temu, Vision95 napisał(a): No ty myślę że zawitam ale nas całość ?
CzasiU Opublikowano wczoraj o 19:53 Opublikowano wczoraj o 19:53 Ja raczej się nie nastawiam mam Osake i Japfest w lipcu...
Misiek Opublikowano wczoraj o 20:49 Opublikowano wczoraj o 20:49 2 godziny temu, Jvsi napisał(a): @Vision95 @Jus-Tinka @CzasiU @Pitsons1 @Pejdzel @OMEGATOR @Cars Grudusk @Żaba @ZwierzU @Tinusia Ale żeby na tej liście nie było tak ważnej persony jak ja
CzasiU Opublikowano wczoraj o 22:03 Opublikowano wczoraj o 22:03 Godzinę temu, Misiek napisał(a): Ale żeby na tej liście nie było tak ważnej persony jak ja Hahaha, żeby być na liście to trzeba sobie zasłużyć 1
Misiek Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 10 godzin temu, CzasiU napisał(a): Hahaha, żeby być na liście to trzeba sobie zasłużyć Ja cały czas czymś sobie zasługuje 1
CzasiU Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 godzin temu, Misiek napisał(a): Ja cały czas czymś sobie zasługuje Na pewno, na pewno, pewnie, jasne, zobaczymy, czas pokaże.mp4 2
Misiek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 20 godzin temu, Jvsi napisał(a): @Misiek przepraszam Wybaczam
Jvsi Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Misiek napisał(a): Wybaczam Poprawie sie obiecuje
Misiek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Jvsi napisał(a): Poprawie sie obiecuje 1
Misiek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dobra a tak na poważniej. Ile naszych klubowych nygusów można by się spodziewać?
Misiek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Miśki by też się wybrali. Jak coś będzie wiadomo dawać info ....
Rekomendowane odpowiedzi