Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dolot Opublikowano wczoraj o 12:52 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 12:52 Siemanko Część z was już mnie zna, część zna samochód, ale nie wszyscy więc czas się przedstawić trochę luźniej jest więc mogę coś opisać Omega ze mną od 2017, ściągnięta ze Szwajcarii. Silnik ori 3.0v6 już któryś rok po kapitalce, którą sam robiłem jak i wszystko dookoła. Z początku auto na codzień dzielnie służyło, ale po remoncie szkoda już targać i męczyć więc w tym momencie już tylko jako zabawka do robienia uśmiechu na gębie Za mojej kadencji trochę się zmieniała wg mnie na plus, a i tak by pasowało parę rzeczy poprawić i dołożyć planów jest dużo zewnątrz, wewnątrz, silnik, komora, ale jak na razie zostaje jak jest w tym momencie bo ważniejsze są inne plany życiowe Z zewnątrz co zrobione -zderzak przód na gładko plus dokładka irmscher -grill irmscher -progi irmscher -dokładka tył steinmetz plus duplex -zrobione poszerzenia dokładek na wzór zderzaków irmscher -blenda na szybę -czarne bixenony na soczewce z audi q7 -obrysówki tył cadillac catera, przód custom -felgi Baraccuda 18'x9j (na sprzedaż jak ktoś szuka) Resztę wozu opiszę później, bo o wszystkim coś można powiedzieć Pozdro 6
OMEGATOR Opublikowano wczoraj o 17:09 Opublikowano wczoraj o 17:09 Ja już gdzieś to widziałem Witamy .
Marros Opublikowano wczoraj o 18:11 Opublikowano wczoraj o 18:11 Siemanko @Dolot, Piękna ta Twoja Omega Zwłaszcza podobają mi się te zindywidualizowane dokładki zderzaków, dużo zmieniają w wyglądzie Brakuje mi tylko lotki Irmiego albo STZ na klapie, fajnie by uzupełniły moim zdaniem wygląd całości. Felgi też ładne, jakie mają dokładnie parametry i na dystansie montowane? Będziesz na zlocie OOT w czerwcu? Pozdro
Dolot Opublikowano wczoraj o 18:24 Autor Opublikowano wczoraj o 18:24 Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Ja już gdzieś to widziałem Witamy . Gdzieś mogła się przewinąć już 9 minut temu, Marros napisał(a): Siemanko @Dolot, Piękna ta Twoja Omega Zwłaszcza podobają mi się te zindywidualizowane dokładki zderzaków, dużo zmieniają w wyglądzie Brakuje mi tylko lotki Irmiego albo STZ na klapie, fajnie by uzupełniły moim zdaniem wygląd całości. Felgi też ładne, jakie mają dokładnie parametry i na dystansie montowane? Będziesz na zlocie OOT w czerwcu? Pozdro Wyrzuciłem spojler i na razie na gładko siedzi mi najlepiej. Jeśli coś będzie to jedynie rzeźbiony jakiś ducktail po swojemu dzięki tym dokładkom patrząc ob boku masz ładną spójna linie W tym roku działalność zlotowa ograniczona do minimum więc możliwe, że nie będzie mnie Felgi Baraccuda Stiletto Rosso 4x9j Et 35 Dystans przód i tył bodajże 25 i 30mm mimo tych parametrów
Marros Opublikowano wczoraj o 18:35 Opublikowano wczoraj o 18:35 9 minut temu, Dolot napisał(a): W tym roku działalność zlotowa ograniczona do minimum więc możliwe, że nie będzie mnie Szkoda, ale rozumiem, są rzeczy ważne i ważniejsze 10 minut temu, Dolot napisał(a): Et 35 Dystans przód i tył bodajże 25 i 30mm mimo tych parametrów Dzięki za odpowiedź 1
Frytek98 Opublikowano wczoraj o 19:01 Opublikowano wczoraj o 19:01 Rewelacja! Z wnętrzem coś działane?
Vision95 Opublikowano wczoraj o 19:12 Opublikowano wczoraj o 19:12 Siema @Dolot no widziało się. Tak jak u mnie. Cieszyć oko musi koszty nie ważne
Jvsi Opublikowano wczoraj o 19:47 Opublikowano wczoraj o 19:47 34 minuty temu, Vision95 napisał(a): Siema @Dolot no widziało się. Tak jak u mnie. Cieszyć oko musi koszty nie ważne
Jvsi Opublikowano wczoraj o 19:49 Opublikowano wczoraj o 19:49 @Dolot siemka , kawał porządnej omegi 1
Misiek Opublikowano wczoraj o 19:54 Opublikowano wczoraj o 19:54 No no no. Siema Bartek. Miłe zaskoczenie - Twoje pojawienie tutaj. Co do omegi ładny projekcik, widziana nie raz na żywo. Pogratulować projektu. Bezawaryjności. Do następnego spotkania 1
Dolot Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu @MisiekTrochę więcej czasu to można coś opisać w końcu na forum @Vision95kto by patrzył na koszty 8 godzin temu, Frytek98 napisał(a): Rewelacja! Z wnętrzem coś działane? No trochę też -fotele sporty z elektryką -boczki z przedlifta -gałka, pedały, listwy progowe, zegary irmscher -kierownica z vectry b przerobiona -pomarańczowe pasy 4
Dolot Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, Jvsi napisał(a): Pasy gdzie kupowałeś ? Na fb klama moto Polecam, bo są ładnie zrobione, naciągnięte i teoretycznie z homologacja
Jvsi Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dolot napisał(a): Na fb klama moto Polecam, bo są ładnie zrobione, naciągnięte i teoretycznie z homologacja No własnie homologacja
Dolot Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, Jvsi napisał(a): No własnie homologacja Szwy zrobione wzór jak fabryczne, taśmy które wykorzystuje się w motorsporcie z atestem i nici mocniejsze więc nie mam do czego się przyczepić 1
Jvsi Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W sumie masz racje. Znalazłem ta firme ceny do przyjecia ale wybór kolorów to szok.
Dolot Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 17 minut temu, Jvsi napisał(a): W sumie masz racje. Znalazłem ta firme ceny do przyjecia ale wybór kolorów to szok. Jak dla mnie ceny za taki zabieg jak najbardziej do przyjęcia Zwykłe kolory są tańsze, ale jak jakieś tam przeszycia czy twoja fantazja już inaczej liczona z tego co pamiętam W każdym razie polecam, bo robota zrobiona ideolo
Jvsi Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Skorzystam na pewno tylko musze dobrac jakis fajny kolor aby pasowal do mojego wnetrza. 1
Rekomendowane odpowiedzi