Vision95 Opublikowano Wtorek o 16:40 Opublikowano Wtorek o 16:40 (edytowane) Myślę, że najwyższy czas zainteresować się tym tematem. Chociaż znamy się już długo i mniej więcej każdy wie skąd kto jest myślę, że można by było znaleźć jakąś grafikę mapy Polski i zrobić pinezki kodów pocztowych zamieszkania. Ułatwi to dostęp do użytkowników podczas awarii, przy organizacji zlotów będzie wiadomo od razu w który rejon można uderzać z organizacją imprez gdyż patrząc na mapę od razu widać gdzie jest centrum użytkowników. Mógłbym spróbować coś takiego zrobić. Edytowane Wtorek o 17:45 przez Vision95
Vision95 Opublikowano Wtorek o 17:11 Autor Opublikowano Wtorek o 17:11 (edytowane) Wstępny projekt. Trzeba znaleźć Dobre zdjęcie Polski z większymi miastami, żeby trochę dokładniej to zrobić. Myślę, że to daje jakiś obraz już. @Jus-Tinka@Misiek@Skroba Aktualizować z każdy, nowym dodanym klubowiczem oraz raz do roku i tyle. Edytowane Wtorek o 17:34 przez Vision95 1
Jvsi Opublikowano Wtorek o 19:32 Opublikowano Wtorek o 19:32 Pomysł mega za******y tylko pytanie czy idzie zrobic tak ze jak sie najedzie myszka na pinezke to pokaze sie nick danego klubowicza?
Misiek Opublikowano Wtorek o 21:03 Opublikowano Wtorek o 21:03 Wiem wiem o co chodzi. Założenie samego pomysłu ogólnie spoko i mega przydatne. Z darmowych wtyczek i aplikacji nie ma praktycznie nic. Kiedyś znalazłem ale była płatna. Koszt jednorazowy zakupu aplikacji to 40$ - koło 156 zł Odnowienie płatne raz na rok to 10$ - koło 40 zł Czyli kupuję dzisiaj płacę raz 40 dolców i za rok 10 dolców itp itd
Vision95 Opublikowano Środa o 04:31 Autor Opublikowano Środa o 04:31 No to za darmo można zrobić coś bardziej dokładne to co zrobiłem ja. Z legendą itd. Dzisiaj do tego siądę jeszcze 1
Vision95 Opublikowano Czwartek o 16:52 Autor Opublikowano Czwartek o 16:52 Legenda: - klubowicze - zdobyte miejsca 2
Vision95 Opublikowano wczoraj o 05:53 Autor Opublikowano wczoraj o 05:53 1. Zachodniopomorskie @Vision95 2.Zachodniopomorskie @Moniczka 3.Pomorskie @Misiek 4.Pomorskie @Jus-Tinka 5.Pomorskie @LaLiK 6.Mazowieckie @Skroba 7.Mazowieckie @ZwierzU 8.Mazowieckie @Pejdzel 9.Mazowieckie @muminek 10.Mazowieckie @Żaba 11.Mazowieckie @Gabryl 12,Mazowieckie @Marros 13. Mazowieckie @Michał Orliński 14.Mazowieckie @Cars Grudusk 15.Dolnośląskie @OMEGATOR 16.Śląskie @Frytek98 17. Śląskie @Tazz 18. Wielkopolskie @Pitsons1 19. Kujawsko-Pomorskie @wisien97 20. Kujawsko-Pomorskie @Jvsi 21. Świętokrzyskie @danio 22.Łódzkie @CzasiU 23.Łódzkie @KrzysztofTM 2
Rekomendowane odpowiedzi