Frytek98 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Przyszedł zestaw magnesów do tablicy od Revoke Automotive. Udało się odebrać również gładki zderzak od lakiernika i założyć powyższe magnesy do tablicy. W międzyczasie na szybko zmieniłem uszczelkę dekla od strony kierowcy, ponieważ podczas montażu podwinęła się uszczelka i lało się na kolektor wydechowy. Zderzak założony, wyczyszczona. Do zobaczyska w Nieborowie! 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frytek98 Opublikowano 22 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca Dzisiaj już na spokojnie mogę rzucić kilka słów. Jestem ogromnie zaskoczony z zakończenia imprezy w Nieborowie. Omega zdobyła dwa pierwsze miejsca w kategorii "felga zlotu" oraz "omega zlotu". Bardzo cieszę się z takiego wyróżnienia, oznacza to dla mnie, że moja robota została doceniona a dodatkowo daje mi to ogromnego motywacyjnego kopa do dalszych działań. Klimat - rewelacyjny, ludzie - fantastyczni. Cieszę się również, że po tylu latach wirtualnej znajomości udało się w końcu spotkać na żywo i pogadać. Dostałem sporą garść wiedzy i podpatrzyłem kilka tematów które z biegiem czasu będę chciał zrealizować. Ogromne podziękowania dla @daniooraz @Ricardo za wspólną podróż. Dla @Jus-Tinka @Misiek @Skroba za organizacje. Dla @Pejdzel @Vision95 za możliwość wspólnie spędzonego czasu. Oraz dla całej reszty ekipy której nie wymieniłem - DZIĘKI! 8
Marros Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca To ja od siebie dodam tylko, że mega było poznać Cię na żywo @Frytek98, Twoją narzeczoną @Kartofelka, mega pozytywni ludzie z was i fajnie było posłuchać jak Justyna opowiadała o historii Mirosława A Stasia macie naprawdę ekstra, obydwa wyróżnienia w pełni zasłużone, i choćby mnie biczowali, przypalali lub łamali zdania nie zmienię 1
Misiek Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca I ode mnie gratulacje ... tak trzymać ... super, że w końcu się spotkaliśmy ... 1
KrzysztofTM Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Gratulacje wygranej, w pełni zasłużonej (sam głosowałem). Miło było Was poznać. Jeśli będę obecny na następnym zlocie, na pewno wspomnę o tym z jakiego auta mam zderzak Gratki jeszcze raz! 1
Jus-Tinka Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Jeszcze ja ! Jeszcze Ja ! Gratulacje z całego serca. Kurczem, Twoja omega ma jakieś takie fluidy ze jak na nią patrzę , to jakby była moja, choć moja do twojej do "felg" nie dorasta ... Może dlatego ze kombi i ciemna i jakiś taki sentyment... Masz gust i to widać, podoba mi się i będę w miarę możliwości "małpować". Wóz ma charakter Fajnie , że zobaczymy się ponownie, że Wam się spodobało u nas na czym nam bardzo zależy. 1
Rekomendowane odpowiedzi